Peti međunarodni sajam militarije – Zagreb, 27. II. 2016.

KKHRZ

Peti međunarodni sajam militarije ostvario je sva očekivanja posjetitelja i organizatora. Zadali smo si mali pomak na bolje u organizaciji sajma u odnosu na dosadašnje sajmove i ostvarili smo sve ciljeve. Kao i svake godine do sada ostvarili smo rekordan broj posjetitelji i izlagača.

Nedavno osnovani Klub kolekcionara hrvatskog ratnog znakovlja Trolist predstavio se široj publici izložbom Oznake policije iz Domovinskog rata. Članovi Hrvatske udruge vojnih minijaturista postavili su prigodnu izložbu vezanu uz tematike Domovinskog rata i Drugog svjetskog rata. Članovi Hrvatskog airsoft saveza izazvali su posebno zanimanje gostiju došavši obučeni u odore američke, njemačke i ruske vojske Drugoga rata.

Sajam se održao u subotu 27. veljače 2016. godine u Kulturnom centru Dubrava (Avenija Dubrava 51, Zagreb) od 9 do 14 sati. U bogatoj ponudi našlo se ponešto za ljubitelje militarije, airsofta, kolekcionare vatrogasnih i policijskih oznaka, numizmatičare, kolekcionare satova i brojne druge. Kao i do sada, prodaja aktivnog vatrenog oružja, minsko eksplozivnih sredstava i drugog ilegalnog oružja nije bila dozvoljena.

Više o izložbi možete vidjeti ovdje: HRT (članak) HRT (video) – vidi 05:13

Galerija slika Petog međunarodnog sajma militarije

 

Gosti Petog međunarodnog sajma militarije 

HUVM

 

 

 

 

HAS

 

 

 

 

 

 

 

 

airsoft